Bez lepku Fusilli Gluten Free 400g

71473

Bezlepkové vrtule z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické fusilli se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám.

Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa.

Podrobné informace

66,90 Kč

Uvedené nutriční hodnoty platí pro 100g výrobku.
Hmotnost balení400g
Energie1500kJ
Sacharidy76,5g
z toho cukry2,5g
Tuky1,5g
z toho nasycené0,5g
Balení12 ks
Vláknina2g
Protein7,5g
Obsah soli0,03g

BEZLEPKOVÉ PRODUKTY GRANORO JSOU STEJNĚ CHUTNÉ JAKO BĚŽNÉ TĚSTOVINY

Granoro uvedlo na trh novou řadu bezlepkových těstovin, založených na mouce z rýže a quinoe.

Pro výrobu bezlepkových výrobků se používají ingredience bez lepku, jako je proso nebo rýžová mouka nebo pseudoobilovin, jako je quinoa.

Na těstoviny Glutenfree Granoro jsme zvolili kombinaci rýžové mouky a quinoa mouky.

Směs vytváří barvu, chuť a strukturu velmi podobnou běžným těstovinám a chutná jako z klasické tvrdé pšenice.

Díky quinoe jsou těstoviny navíc plné vlákniny, minerálů a bílkovin.

Vlastnosti quinoy:

  • Je velmi výživná
  • Obsahuje flavonoidy: quercetin a kamferolem, molekuly, 
  • Je bohatá na vlákninu, více než jiné obiloviny: 100g quinoy obsahuje až 16 g vlákniny
  • Neobsahuje lepek a je ideální pro osoby s nesnášenlivostí lepku
  • Obsahuje velké množství bílkovin a esenciálních aminokyselin
  • Má nízký glykemický index
  • Je bohatá na minerály, které nám často ve stravě chybí,, jako je hořčík, železo, fosfor, draslík
  • Obsahuje vitamíny B1, B2 a B6
  • Je bohatá na antioxidanty, 
  • Složení: kukuřičná mouka, rýžová mouka, quinoa mouka (3%), emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin.Může obsahovat stopy vlčího bobu a sóji .

vyrábí:

Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.
Strada provinciale 231 km. 35,100 - Corato (Bari)
Italia

V tuto chvíli nemáme žádné ohlasy zákazníků

Napsat recenzi

Bez lepku Fusilli Gluten Free 400g

Bez lepku Fusilli Gluten Free 400g

Bezlepkové vrtule z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické fusilli se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám.

Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa.

Napsat recenzi

30 další zboží