10.00 - 18.00
Zboží expedujeme v den objednávky
Prvotřídní kvalita přímo z Itálie
Zavolejte nám !
Mouka Manitoba 0 1kg Granoro
Mouka Farina "0" Manitoba 1 kg Granoro
Extra silný typ mouky vysokým obsahem proteinů a lepku. Manitoba je velmi zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
65240
Mouka Farina "0" Manitoba 1 kg Granoro
Extra silný typ mouky vysokým obsahem proteinů a lepku. Manitoba je velmi zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech.
Varování: poslední kusy skladem!
Dostupné od:
Hmotnost balení | 1000g |
Energie | 1422Kj |
Sacharidy | 68,3g |
z toho cukry | 0,5g |
Tuky | 1g |
z toho nasycené | 0,2g |
Balení | 10 |
Vláknina | 2,5g |
Protein | 12g |
Obsah soli | 0,01g |
Mouka Manitoba pochází z kanadské prérijní provincie MANITOBA.
"0" mouka MANITOBA Granoro má W index tj. parametr pro klasifikaci mouky, mezi 280–300!
Pro určení síly mouky se využívá Chopinův alveograf vynalezený roku 1921 Marcelem Chopinen. Alveograf měří flexibilitu těsta nafukováním bubliny z tenké vrstvy těsta, dokud bublina nepraskne. Výsledné hodnoty indexu W ukazují sílu mouky a tím vhodnost pro různá použití. Obecně, čím delší doba kynutí, tím vyšší W index mouky:
W 90 až 160: slabé mouky s nízkým obsahem proteinů jsou vhodné např. pro výrobu sušenek
W 160 až 250: střední mouky se hodí na pizzu, pečivo nebo focacciu
W 250 a více: silné mouky
Mouka „0“, MANITOBA Granoro je ideální pro domácí přípravu všech druhů pečiva, které potřebují dlouhou dobu kynutí, např. velký chleba, velká pizza, výborná focaccia. Při použití kvásku má dlouhou dobu kynutí, a to až do 12 hodin, když se používají kvasnice minimálně.
Od 4 do 6 hodin kynutí v případě, že se použije vyšší dávka kvasnic. Někdy, obzvláště u cukrářských výrobků, může být mouka Manitoba smíchána s jinými, méně silnými moukami.
Sladké a slané recepty, které volají po použití mouky „0“ Manitoba Granoro jsou: panettone a pandoro, chléb (např bagety), vysoké dorty, Baba, Pizza, domácí croissanty a koblihy, Genovese focaccia,
Těsto z mouky manitoba má pevnou a pružnou konzistenci.
Měkká pšeničná mouka typu „0“ Manitoba .
Může obsahovat stopy sóji .
PŮVOD PŠENICE: EU a mimo EU
Skladujte na suchém a chladném místě
Recyklovatelné: sběr papíru
vyrábí:
Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.
Strada provinciale 231 km. 35,100 - Corato (Bari)
Italia
V tuto chvíli nemáme žádné ohlasy zákazníků
Naším cílem je přivážet do Čech kvalitní potraviny přímo ze slunné Itálie a nabídnout svým zákazníkům prvotřídní kvalitu a čerstvé potraviny přímo od výrobce ”
ItalyPasta s.r.o.
Vrbenská 25/199
České Budějovice 370 01
IČ: 01551205
DIČ: CZ01551205
Telefon: +420 720 10 10 12
E-mail: prodej@italypasta.cz
Copyright © 2015 ItalyPasta.cz