10.00 - 18.00
Zboží expedujeme v den objednávky
Prvotřídní kvalita přímo z Itálie
Zavolejte nám !
Filini Granoro jsou klasické krátké nudličky vyrobené z nejjemnější semoliny a čerstvých italských vajec. Tyto těstoviny promění váš vývar během chvíle v lahodnou a sytou slavnostní polévku.
Funghetti jsou vaječné těstoviny, které mají tvar houby. Po uvaření se asi tak 3x zvětší !
Báječné italské vaječné polévkové těstoviny Grattini. Vyrábějí s vybrané krupice smíchané s 4 vejci na 1 kg té nejjemnější mouky.
Vícevaječné Grattoni jsou drobné těstoviny z těch nejkvalitnějších italských surovin, díky kterým vás váš voňavý vývar dokonale zasytí. Používají se též též jako příloha k tradičním jídlům a do oblíbené polévky minestrone. dá se použít i jako " tarhoňě "
Malé vaječné těstoviny Granoro Quadrucci se díky své velikosti hodí do polévek. Italové je rádi přidávají například do skvělé mléčné polévky s parmazánem.
Granoro 100% bio těstoviny z italského ekologického zemědělství
Bezlepkové těstoviny CASERECCE z rýžové a quinoa mouky. Caserecce v italštině znamená domácí výrobek. Těstoviny mají jedinečný zkroucený tvar, daný jejich tradičním způsobem výroby z jižní Itálie, kdy se proužky těsta ručně rolovaly podél své delší osy. Dnes už samozřejmě výroba probíhá strojově. Těstoviny pak mají průřez ve tvaru písmene S.
Bezlepkové vrtule z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické fusilli se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám. Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa.
Vůně a chuť Lasagní Glutenfree Granoro je typická pro kukuřici, utlumená složkou rýžové mouky a rostlinným tónem quinoy. Výběr GlutenFree Granoro znamená: Jíst s chutí !
Bezlepkové penne rigate z rýžové a quinoa mouky. Stejně jako klasické penne se skvěle hodí do salátů i k masovým omáčkám. Quinoa je tzv. "pseudo obilovina", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa. SENSA GLUTINE = BEZ LEPKU = GLUTEN FREE
Bezlepkové špagety z rýžové a quinoa mouky. Quinoa je též tzv. "pseudo cereálie", nepatří do rodu trav, jako je pšenice, ale patří do stejné skupiny jako špenát a cukrová řepa. SPAGHETTI SENSA GLUTINE = BEZ LEPKU = GLUTEN FREE
Polévkové "hvězdičky" bez lepku z moukou z quinoy Speciálně vyrobeno pro lidi, kteří netolerují lepek
Oblíbené tří- až čtyřcentimetrové roury z organické semoliny s průměrem zhruba 1 cm .Rovné konce oproti šikmým co mají Rigatoni. Hodí se ke každé omáčce, neboť díky svému povrchu se jí krásně obalí.
BIO Farfalle 198 potěší nejen oko, ale především chuťové pohárky každého milovníka italského jídla. Tyto chutné BIO motýlky se bezvadně snoubí s nejrůznějšími druhy omáček. Vynikající jsou ale například i se sušenými rajčaty a trochou strouhaného parmazánu.
Oblíbená vřetýnka z té nejkvalitnější BIO semoliny pěstované na polích v jihoitalské Puglii. Hodí se skvěle do salátů a l masovým omáčkám.
Mezze Penne Rigate BIO 106 jsou oblíbené krátké trubičky. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Pennoni Rigati 43 jsou oblíbené trubičky v BIO kvalitě. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
Rosmarino BIO 69 jsou vynikající italské těstoviny střední velikosti mají tvar rýžových zrnek. Hodí se do polévek, ale můžete z něj snadno připravit i těstovinové "risotto".
Granoro 100% bio těstoviny z italského ekologického zemědělství Král všech těstovin - špagety! BIO Špagety Granoro se vyrábí z té nejkvalitnější organické semoliny z jižní Itálie. Receptů na špagety je nepřeberné množství. Oblíbili jste si také jednoduchou klasiku Aglio Olio s restovanými plátky česneku a olivovým olejem?
Bucatini n.11 , u nás spíše nazývány makaróny. Hlavní rozdíl mezi makaróny a špagetami je, že makaróny jsou duté a obvykle i kratší ,což v případě Bucatini Granoro neplatí :-)
Těstoviny Cannelloni Granoro jsou vyráběné z tvrdé semoliny. Tyto trubičky jsou určené k plnění nejrůznějšími náplněmi a pro podávání s omáčkami.
Capellini od Granoro jsou voňavé a chutné, vyráběné z tvrdé semoliny (krupice). Kvůli jejich tenkosti se říká těmto špagetám také andělské vlasy. Rozumí si velice dobře s mořskými plody, lehkými omáčkami, ale pochutnáte si na nich také v polévce. Někdy se používají i jako báze pro neobvyklý sladký pokrm vyrobený z citrónů a mandlí nazývaný torta ricciolina.
Casareccia jsou středně dlouhé těstoviny pocházející původně ze Sicílie. Mají tvar stočeného písmene S. Díky tomuto tvaru a svmu povrchu se velice dobře hodí k omáčkám. Zamilujete si je ale také zapečené, neboť je u nich malá šance, že se vysuší.
Cavatelli Murgiani jsou středně velké těstoviny ve tvaru dlouhé mušle vyrobené z tvrdé semoliny. Obvykle se připravují s česnekem a brokolicí, ale je možné je připravit samozřejmě v různých variacích.
3-4 cm dlouhé roury s průměrem zhruba 1 cm podobné jako Rigatoni z organické celozrnné pšenice Při redukčních dietách se doporučuje jíst potraviny s nízkým a středním GI, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny vydrží déle v žaludku a navozují pocit sytosti. Glikemický index GI má význam, aby člověk neměl hlad, nemusel jíst více potravy a tím nesnědl...
Organické celozrnné těstoviny " Motýli " z tvrdé krupice. Celozrnné těstoviny Bio Granoro integrale doporučujeme jíst i pro jejich nízký GI glykemický index, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti.
Fusilli Bio Integrale jsou oblíbená celozrnná vřetýnka z té nejkvalitnější jihoitalské semoliny.
V této stylové řadě jsou hnízda Rustiche jinak Pappardelle vyráběny z vybrané tvrdé krupice v BIO kvalitě. Surovina se získává metodou pěstování bez používání pesticidů a syntetických látek. Jejich těsto je drsné, porézní a tenké jako ručně válené a mají velmi krátkou dobu vaření (5 min).
Celozrnné těstoviny " ouška" z tvrdé organické pšenice Při redukčních dietách se doporučuje jíst potraviny s nízkým a středním GI, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti. Glikemický index GI má význam, aby člověk neměl hlad, nemusel jíst více potravy a tím nesnědl nadměrné množství nežádoucích kalorií.
Celozrnné těstoviny Penne rigate v BIO kvalitě jsou ideální pro těstoviny pro přípravu zapékaných pokrmů. Jejich skvělou chuť nejlépe oceníte s vepřovým a hovězím masem a omáčkami. Velmi dobře chutnají také se zeleninovými omáčkami s paprikou, cuketou nebo artyčoky.
celozrnné špagety Granoro z tvrdé organické pšenice ,chutnají nejvíce :-) Pusťte zdraví do vašeho jídelníčku. Celozrnnou verzi klasických špaget si zamilujete ?
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu !
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu !
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu ! Celozrnné těstoviny Granoro integrale Dedicato doporučujeme jíst i pro jejich nízký GI glykemický index, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti.
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu ! Celozrnné těstoviny Granoro integrale Dedicato doporučujeme jíst i pro jejich nízký GI glykemický index, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti.
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu !
Celozrnné těstoviny z tvrdé pšenice sklizené 100% pouze v oblasti Apulie ( Puglie ) v Itálii Vysoký obsah proteinu ! Celozrnné těstoviny Granoro integrale Dedicato doporučujeme jíst i pro jejich nízký GI glykemický index, tyto potraviny díky vyššímu obsahu vlákniny déle trávíme a navozují pocit sytosti.
Coccioline Granoro jsou kvalitní těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny. Pro svou malou velikost jsou tyhle těstovinové mušličky, kterými jistě nadchnete především malé strávníky, vhodné do polévek a salátů.
Couscous (kuskus) Granoro je tvrdozrnná (semolinová) pšenice zpracovaná do malých kuliček. Je vhodný jako příloha místo rýže, těstovin atd.
Ditaloni jsou krátké těstovinové trubičky z kvalitní italské semoliny. Stejně jako ostatní těstoviny Granoro jsou vyrobené z tvrdé semoliny. Hodí se do polévek, neboť mají velikost, která se ideálně vejde na lžičku. Skvělé jsou ale také např. ve směsi s mladými cuketkami a rajčaty.
Elicoidali jsou středně veliké těstoviny, podobné těstovinám Rigatoni. Jsou o trochu užší a vroubky na povrchu se lehce stáčí kolem trubičky. Mohou také připomínat Penne. Pochutnáte si na nich s jakoukoliv omáčkou.
Velké speciální těstoviny Řada excelence, která zahrnuje formáty kulinářské tradice jižní Itálie, hrubá kresba, získaná ze směsi krupice z tvrdé pšenice nejvyšší kvality, s pomalým výrobním procesem a šetrným sušením. Velmi pečlivé balení umocňuje a podtrhuje jejich tradiční chuť. 100% těstoviny z krupice z tvrdé pšenice pocházející pouze z oblasti...
Velké speciální těstoviny Řada excelence, která zahrnuje formáty kulinářské tradice jižní Itálie, hrubá kresba, získaná ze směsi krupice z tvrdé pšenice nejvyšší kvality, s pomalým výrobním procesem a šetrným sušením. Velmi pečlivé balení umocňuje a podtrhuje jejich tradiční chuť. 100% těstoviny z krupice z tvrdé pšenice pocházející pouze z oblasti...
Velké speciální těstoviny "fakt velké vrtule!" Řada excelence, která zahrnuje formáty kulinářské tradice jižní Itálie, hrubá kresba, získaná ze směsi krupice z tvrdé pšenice nejvyšší kvality, s pomalým výrobním procesem a šetrným sušením. Velmi pečlivé balení umocňuje a podtrhuje jejich tradiční chuť.
Velké speciální těstoviny Řada excelence, která zahrnuje formáty kulinářské tradice jižní Itálie, hrubá kresba, získaná ze směsi krupice z tvrdé pšenice nejvyšší kvality, s pomalým výrobním procesem a šetrným sušením. Velmi pečlivé balení umocňuje a podtrhuje jejich tradiční chuť. 100% těstoviny z krupice z tvrdé pšenice pocházející pouze z oblasti...
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Fagiolini od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin a taky velmi chutná. Z výhodného 3kilového balení navíc uvaříte hned několik rodinných obědů.
Milujete motýlky? Pak si rozhodně zamilujete Farfalloni! Tyto těstoviny jsou vyrobené z tvrdé pšenice vypěstované v oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie.
Filini Granoro jsou klasické krátké nudličky vyrobené z nejjemnější semoliny a čerstvých italských vajec. Tyto těstoviny promění váš vývar během chvíle v lahodnou a sytou slavnostní polévku. A kde přišly Filini ke svému názvu? Silvio Filini (Maléry pana účetního) měl totiž rád vlasové nudle do polévky :-)
Těstovinové Houbičky z tvrdé pšenice pocházející z pouze z oblati Puglie v Itálii do polévky,do salátu ,nebo jako příloha ...
Fusilli Bucati jsou krátké vrtulky. Překvapí vás nejen svou lahodnou chutí, ale také tím, že jsou uvnitř duté. Hodí se jako samostatný hlavní chod, ale také jako příloha.
100% semolinové těstoviny z tvrdé pšenice z Puglie
Gnocchetti Sardi 51 od Granoro jsou tradiční krátké těstoviny ze Sardinie, které v sušeném stavu připomínají lasturu. Jsou známé také pod názvem Malloreddus (lat. malé sousto). Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Gnocchi n. 39 od Granoro jsou krátké těstoviny, které na první pohled připomínají klasické gnocchi. Narozdíl od bramborového originálu jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnější jihoitalské semoliny. Nejlépe si je vychutnáte s omáčkami.
Vaječné Lasagne Granoro jsou vyráběny ve vysoké kvalitě z krupice a 4 vajec na kg. Lasagne [lasaně] jsou italské velmi široké těstovinové pláty vyrábené z tvrdozrnné pšenice. Slovo také běžně odkazuje k pokrmu, který se vyrábí z těchto těstovin. Těsto je drsné a tenké, jsou porézní a vyrobeny tak, aby se co nejvíce z každé ingredience a koření zachytilo v...
Lasagne z tvrdé semoliny. Lasagne [lasaně] jsou italské velmi široké těstovinové pláty. Slovo také běžně odkazuje k pokrmu, který se vyrábí z těchto těstovin. Těsto je drsné a tenké, jsou porézní a vyrobeny tak, aby se co nejvíce z každé ingredience a koření zachytilo v jejich pórech.
Špenátové lasagne z tvrdé semoliny. Lasagne [lasaně] jsou italské velmi široké těstovinové pláty. Slovo také běžně odkazuje k pokrmu, který se vyrábí z těchto těstovin. Těsto je drsné a tenké, jsou porézní a vyrobeny tak, aby se co nejvíce z každé ingredience a koření zachytilo v jejich pórech.
Velice tenký druh plochých těstovin vyrobený z tvrdé semoliny (krupice). Linguine znamená doslova "jazýčky". S šířkou 4mm jsou Linguine Granoro širší než klasické špagety, ale užší než většina ostatních plochých těstovin. Užší verzí těchto těstovin se nazývá Linguettine. Uvařte si je s omáčkami, které se do nich díky unikátnímu povrchu krásně vsáknou.
Těstoviny Lumache připomínají svým tvarem šnečí ulity. Aby ne, když nesou jméno po hlemýždích! Podávají se s těžšími, krémovými omáčkami, ale zachutnají vám určitě i v dalších úpravách.
Kolínka? Většina z nás je má spojená s rozvařeným čímsi ze školní jídelny. Tahle drobná kolínka Lumachette od Granoro jsou ale vyrobená z kvalitní surovin, jen tak se nerozvaří a jsou velmi chutná.
Tažené vlnky Mafaldine Granoro jsou těstoviny vyrobené z té nejkvalitnější tvrdozrnné pšenice z oblasti jihoitalské Puglie. Připravte si je třeba v lahodné úpravě s ricottou a hlívou ústřičnou.
Mezze Penne Rigate 106 jsou oblíbené krátké trubičky. Jejich tvar a povrch z nich dělá ideální přílohu k nejrůznějším omáčkám.
klasické formáty Granoro semolinových těstovin, voňavé a chutné, vyráběné z pečlivě vybrané krupice z tvrdé pšenice
klasické formáty Granoro semolinových těstovin, voňavé a chutné, vyráběné z pečlivě vybrané krupice z tvrdé pšenice
Fettuccine (v překladu „stužky“) je typ těstovin oblíbený v římské kuchyni. Jedná se o široké nudle, které jsou širší než Tagliatelle, ale jinak jsou téměř identické. Nidi Fettuccine jsou navíc vyráběny ve tvaru hnízd.TIP ItalyPasta.cz: Zkuste svázat k sobě hnízda před vařením svázat nití, a pak po uvaření je naservírovat v jejich původní podobě. Skvělá...
100% semolinové těstoviny z tvrdé pšenice Puglia. Řada excelence, která zahrnuje formáty kulinářské tradice jižní Itálie, hrubá kresba, získaná ze směsi krupice z tvrdé pšenice nejvyšší kvality, s pomalým výrobním procesem a šetrným sušením. Velmi pečlivé balení umocňuje a podtrhuje jejich tradiční chuť.
Tagliatelle [taljatele] spinaci jsou neobvyklé širší nudle z nejkvalitnější italské semoliny a sušeného špenátu smotané do úhledných hnízdeček. Díky své šířce asi 5 mm se staly jedním z italských standardů. Jsou skvělé s omáčkami nebo například masovými kuličkami. TIP ItalyPasta.cz: Zkuste svázat k sobě hnízda před vařením svázat nití, a pak po uvaření...
Tagliolini jsou jiná varianta těstovin Tagliatelle, pouze v průřezu kulaté a o něco delší. Nidi Tagliolini jsou tenké semolinové nudle smotané do hnízd. Jsou velice chutnou součástí těstovinových pokrmů všeho druhu. Ideální pár však tvoří čerstvé s omáčkou, s mořskými plody a rybami nebo coby sytá vložka do polévky.
Nuvole znamená sice v italštině mraky, při jedení těchto těstovin se ale určitě mračit nebudete. Lahodné Nuvole z té nejkvalitnější tvrdé pšenice z Puglie změní vaše běžné těstovinové jídlo na božskou manu. Vyzkoušejte je třeba s vaječnou omáčkou podle originálního italského receptu.
Malá "ouška" z tvrdé pšenice, která je sklízena ze 100% pouze v patě Itálie Puglii (Apulii)
Tažené čtverce Pantacce ze 100% semoliny pocházející z oblasti "paty" Itálie Puglie (Apulie). Ta je díky rovinatému terénu jedním z nejúrodnějších regionů na jihu Itálie. Tyto těstoviny připomínající svým tvarem lasagne skvěle doplní jakoukoliv omáčku.
Penne Rigate Granoro jsou úžasné, chutné a voňavé těstoviny pocházející z kvalitní italské semoliny. Hodí se po použití v nejrůznějších úpravách. TIP ItalyPasta.cz: Máte rádi chřest? Pak určitě vyzkoušejte recept na penne chřestovou omáčkou.
Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky Pennine Rigate 108 mají úplně stejný tvar jako Penne rigate, rozdíl je jen v tom že Penne rigate jsou o trošku širší. Většinou mají vroubkovaný povrch, aby jimi bylo možno zachytit co nejvíce omáčky.
Krátké těstoviny „I Classici“. Z italské tradice byly krátké těstoviny I Classici vytvořeny tak, aby absorbovaly jakékoli koření díky dobré pórovitosti a vynikající výtěžnosti.
klasické formáty Granoro semolinových těstovin, voňavé a chutné, vyráběné z pečlivě vybrané krupice z tvrdé pšenice
Klasikou mezi těstovinami jsou Rigatoni neboli česky trubky. Ať už jako příloha u sezónních pokrmů, nebo jako základ pro bezlepkové těstovinové saláty k obědu a večeři či k bezlepkovým omáčkám.
Rosmarino Granoro je těstovinová rýže. Hodí se všude tam, kam byste dali klasickou rýži, tedy do nejrůznějších směsí nebo salátů. Velice chutná je ale také např. v polévkách.
Klasická řada „Věnováno naší zemi“ Rotelle Granoro jsou těstoviny, které se hodí k omáčkám, ale chutnají skvěle také například v salátu. Pokrm připravený z těchto zábavných koleček si užijí jak děti, tak dospělí.
Italské těstoviny Granoro Spaghetti alla chitarra Dedicato z tvrdé a pražené pšenice podle starověkého receptu z Apulie kraje v jihovýchodní Itálii. Tyhle zlaté špagety si jednoduše zamilujete!
Špagety za dvě minuty? Takhle si představujeme rychlé vaření těstovin. Že to není možné? Ale je! S Granoro Spaghetti Due Minuti si uvaříte chutný oběd rychleji, než se vám dodělá káva.
Spaghetti n. 13 od Granoro jsou těstoviny téměř totožné s klasickými špagetami, avšak o něco tenčí. Jsou vyrobeny z kvalitní semolinové krupice. Připravte si je s omáčkami a vždy si výtečně pochutnáte.
Spaghetti Ristoranti Granoro jsou velmi kvalitní těstoviny vyrobené z tvrdé semoliny (pšenice). Hodí se ke všem rajčatovým i smetanovým omáčkám. Víte o tom, že můžete správným způsobem přípravy těstovin zhubnout? Dělejte to jako Italové! Jsou-li špagety připravené na způsob al dente (tj. na skus) mají nižší glykemický index a déle vás zasytí.
Spaghettini Granoro jsou těstoviny téměř totožné se špagetami, avšak o něco tenčí. Jsou vyrobeny z kvalitní semolinové krupice. Připravte si je s omáčkami a vždy si výtečně pochutnáte.
Klasická řada „Věnováno naší zemi“ je 100% projekt dodavatelského řetězce v Apulii, jehož cílem je zlepšit zemědělské produkty pěstované v Apulii.
Spirali Fantasia jsou tříbarevná vřetena z kvalitní italské semoliny. Červenou a zelenou barvu dodávají těstovinám sušená rajčata a špenát. Tato vřetýnka mají stejně jako ostatní těstoviny Granoro nízký glykemický index, takže vás déle zasytí.
Spirali Grandi jsou velká vřetýnka. Stejně jako ostatní produkty Granoro jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské semoliny, díky které se prakticky nerozváží, lépe vás zasytí a také skvěle chutnají. Co si je takhle připravit s boloňskou omáčkou, kterou máme pro vás také v nabídce?
Tagliatelle [taljatele] Granoro jsou těstoviny v podobě dlouhých širších nudlí. Identické s těstovinami Fettucini, avšak v Severní Americe koluje informace, že Tagliatelle mohou být nazývány spíše čerstvé těstoviny a Fettucini jsou vysušené. Co si je takhle uvařit s kuřecím masem a špenátem anebo nějakou vynikající krémovou omáčkou?
Trivella Dedicato 500g Granoro - dvojitě točená kolínka z té nejkvalitnější tvrdé semoliny, pocházející pouze z oblasti Puglie .
Těstoviny Trofie Granoro jsou tenká vřetýnka, která se bezvadně hodí coby příloha i jako samostatné jídlo. TIP ItalyPasta.cz: vyzkoušejte lahodné trofie s cuketkami, špenátem a bazalkovým pestem.
Tubetti - malé trubičky do polévky - klasická řada Granoro těstovin z tvrdé pšenice
Vaječné těstoviny Dedicato se vyrábí pouze z krupice z tvrdé pšenice z Puglie a čerstvých vajec. Výrobní proces, pečlivý a přesný v každé fázi, dává těstu hrubost typickou pro ručně vyválené těsto. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné i pro cvičící ,nebo fitness :-)
Všechny Apulijské vaječné těstoviny z pole na stůl Pappardelle jsou vícevaječné dlouhé, 2-3 centimetry široké nudle pocházející z Toskánska. Velice se podobají těstovinám fetuccine. Hodí se k různým typům omáček, ale třeba i masovým kuličkám.
Vaječné těstoviny Dedicato se vyrábí pouze z krupice z tvrdé pšenice z Puglie a čerstvých vajec. Výrobní proces, pečlivý a přesný v každé fázi, dává těstu hrubost typickou pro ručně vyválené těsto. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné i pro cvičící ,nebo fitness :-)
Vaječné těstoviny Tagliolini (z italského tagliare neboli sekat) jsou jinou variantou těstovin Tagliatelle. Tagliolini mají na rozdíl od těstovin Tagliatelle v průřezu kulatý tvar. Mohou připomínat špagety. Stejně jako jejich plochá varianta se hodí především k omáčkám a ragú. vysoký obsah proteinu ! 14,5g / 100g vhodné i pro cvičící ,nebo fitness :-)
Zitoni n.7 Granoro jsou dlouhé těstovinové trubičky. Možno též použít jako 100% biologicky odbouratelná brčka - slámky - straws !
Naším cílem je přivážet do Čech kvalitní potraviny přímo ze slunné Itálie a nabídnout svým zákazníkům prvotřídní kvalitu a čerstvé potraviny přímo od výrobce ”
ItalyPasta s.r.o.
Vrbenská 25/199
České Budějovice 370 01
IČ: 01551205
DIČ: CZ01551205
Telefon: +420 720 10 10 12
E-mail: prodej@italypasta.cz
Copyright © 2015 ItalyPasta.cz