10.00 - 18.00
Zboží expedujeme v den objednávky
Prvotřídní kvalita přímo z Itálie
Zavolejte nám !
Mouka ,krupice , semola , rýže ,riso arborio ,italská rýže
Mouka "00" Granoro se získává mletím měkké pšenice, široce používané při výrobě chleba a čerstvých těstovin.
Mouka Farina "0" Manitoba 1 kg Granoro Extra silný typ mouky vysokým obsahem proteinů a lepku. Manitoba je velmi zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Měkká pšenice má měkké obilky, ve kterých se zrnka škrobu při mletí rozpadají. Používá se na francouzský chléb (bagety), sušenky a „mouku“.
Granoro mouka „0“ na pizzu se získává mletím a prosíváním směsi nejlepších měkkých zrn s vysokou hodnotou bílkovin. Ideální na výrobu PIZZY
Italské risotto si nejvíce užijete, když je vyrobené z rýže typu arborio. Pro maximální uchování chuti i vůně je rýže vakuově balena.
Kvalitní italská kulatozrnná rýže Arborio, ze které jako lusknutím prstu uvaříte perfektní risotto. 5kilové balení vám navíc vydrží opravdu dlouho.
Basmati v premium kvalitě od Italského výrobce Pasíni riseria , dovezené z Pákistánu ,balené v Itálii. Basmati je druh dlouhozrnné rýže, pěstované na jižních svazích Himálají . Vhodná k smaženému masu, k pečeným či grilovaným pokrmům, prakticky všem jídlům, která se obejdou bez omáčky...
Basmati v premium kvalitě od Italského výrobce Pasíni riseria , dovezené z Pákistánu ,balené v Itálii. Basmati je druh dlouhozrnné rýže, pěstované na jižních svazích Himálají . Vhodná k smaženému masu, k pečeným či grilovaným pokrmům, prakticky všem jídlům, která se obejdou bez omáčky...
Kilové balení rýže Carnarolli od značky Pasíní. Pro přípravu risotta se používá rýže s vysokým obsahem škrobu, s kulatým středním tvarem zrn. Taková rýže má schopnost absorbovat tekutinu a uvolnit škrob a je lepkavější než dlouhozrnné varianty a risotto je díky tomu skutečně hedvábné.
patří mezi superpotraviny , je výživná, nabitá vitamíny E a B,minerály,hořčíkem,železem a hlavně Antokyany !
Kilové balení rýže Risotti od značky Pasíní. Pro přípravu risotta se používá rýže s vysokým obsahem škrobu, s kulatým středním tvarem zrn. Taková rýže má schopnost absorbovat tekutinu a uvolnit škrob a je lepkavější než dlouhozrnné varianty a risotto je díky tomu skutečně hedvábné. Tato rýže se vyznačuje velkými zrnky. Vakuově baleno.
Pšeničná krupice Granoro se vyznačuje zlatožlutou barvou a jemným zrnem. Hodí se především pro přípravu chleba nebo pizzy. Značka Granoro z ní také vyrábí pestrou škálu těstovin. Už jste je ochutnali?
Naším cílem je přivážet do Čech kvalitní potraviny přímo ze slunné Itálie a nabídnout svým zákazníkům prvotřídní kvalitu a čerstvé potraviny přímo od výrobce ”
ItalyPasta s.r.o.
Vrbenská 25/199
České Budějovice 370 01
IČ: 01551205
DIČ: CZ01551205
Telefon: +420 720 10 10 12
E-mail: prodej@italypasta.cz
Copyright © 2015 ItalyPasta.cz