Těstoviny Granoro Mafaldine s ricottou a hlívou ústřičnou

5.Mafaldine con ricotta e funghi cardoncelli 7min Mafaldine
Pro 6 osob potřebujeme:
500 g těstovin Mafaldine Granoro
200 g ricotty (tvaroh)
300 g hlívy ústřičné
100 g artyčoků naložených v oleji
2 stroužky česneku
30 g másla
olivový olej extravergine D.O.P. Granoro
petržel
sůl dle potřeby
pepř dle potřeby
strouhaný parmazán dle potřeby
Příprava
1.V misce nejprve vymícháme máslo s ricottou, přidáme strouhaný parmazán, nasekanou petrželku, sůl a pepř.
2.Houby omyjeme, necháme je okapat a podusíme na pánvi na panenském olivovém oleji extravergine spolu s 2 stroužky česneku a nakrájenými artyčoky.
3.V dostatečném množství slané vody uvaříme těstoviny, scedíme je, dáme na pánev k houbám a přidáme vymíchaný tvaroh. Vše rychle promícháme a podáváme teplé.

Doba přípravy:
20 minut
Obtížnost: střední